WoVi

Uw loodgieter in Willebroek

Sanitair

Voor elke opdracht, groot of klein, nieuwbouw of renovatie, woning of appartement, kan u terecht bij WoVi voor een duurzame, kwalitatieve en boven alles klantgerichte service. We houden ons bezig met het inrichten van badkamers, het installeren van toiletten en douches en nog veel meer. Ik werk samen met een erkende sanitaire groothandel waar u de verschillende toestellen zelf kan komen bekijken. Hieronder vindt u een lijst met de belangrijkste diensten die WoVi aanbiedt. Voor meer informatie of verdere vragen kan u altijd contact met ons opnemen. Vraag uw offerte geheel vrijblijvend en gratis aan.

Centrale verwarming

Bent u toe aan een nieuwe verwarmingsketel voor uw huis, appartement of bedrijf? WoVi geeft u deskundig advies over welke verwarmingsketel de beste investering is voor u, of het nu gaat om een ketel op hernieuwbare energie, stookolie of aardgas. Ook voor onderhoud en reparatie van uw warmteketel kan u terecht bij WoVi. Het is belangrijk dat uw warmteketel regelmatig te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze goed blijft functioneren en om de veiligheid te garanderen. De afvoerbuizen van uw ketel moeten regelmatig geïnspecteerd worden om de veilige afvoer van gassen mogelijk te maken. Ook moet de centrale verwarmingsketel correct worden ingesteld om te voorkomen dat u onnodig veel verbruikt. Dit heeft niet alleen een impact op het milieu maar ook op uw energiefactuur.

Condensatieketels zijn ook een interessante optie. Ze kunnen werken op olie en gas. Dit zijn twee fossiele brandstoffen die minder sterk zullen stijgen in prijs dan elektriciteit. Condensatieketels zijn zuinig door de zeer lage verliezen in straling, stilstand en schoorsteen. Dit zorgt ervoor dat ze een hoog rendement opleveren en milieu- en klimaatvriendelijk zijn. Op die manier bespaart u tot 30% op uw energiefactuur. Vraag vrijblijvend en gratis een prijsofferte. Zo weet u exact hoeveel een nieuwe verwarmingsketel u kost, en vooral hoeveel het u zal opbrengen.

Het regelmatig onderhouden van uw verwarmingsketel is erg belangrijk. Een goed onderhouden ketel zorgt voor een betere verbranding en dit merkt u in uw energiefactuur. Het rendement van uw ketel stijgt en de impact van uw ketel op het milieu neemt af wanneer deze periodiek nagekeken wordt. Bij WoVi helpen we je snel verder en krijg je een officieel attest voor dit onderhoud. Zo’n onderhoud kan vanaf €130,00 (excl. BTW).